Skip to content

Diensten

Wij werken alleen met water gedragen verfsystemen en werken volgens de Arbo – normen (dus geen schadelijke stoffen maar reukvrije producten).
Controle en- of bijwerken. Alle betreffende delen reinigen, het schilderwerk controleren op eventuele gebreken, alle liggende delen gronden en aflakken.
 
Overschilderen. Alle betreffende delen reinigen, ondeugdelijke verflagen verwijderen, geheel schuren, kaal hout gronden, scheuren/verbindingen afdichten, gaatjes dichten, schuren, geheel gronden en geheel aflakken.
Bij buiten schilderwerken komt ‘veel’ meer kijken dan ‘alleen’ het sauzen van een binnenmuur. Er moet o.a. rekening gehouden worden met het soort steen, de staat van de muur en soms is er ook een steiger nodig.
Het werken met 4 seizoenen onderhoudsproducten, wat inhoud dat wij het gehele jaar door kunnen werken zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Zolang het maar droog is en de temperatuur tussen de 0 ° en 30° Celsius is. Het Nederlandse klimaat stelt het verfwerk vaak zwaar op de proef. Hoe beter de kwaliteit van het voorwerk, hoe langer de verflaag optimaal beschermt op iedere ondergrond. Wij werken alleen met topproducten zodat wij kwaliteit en garantie kunnen waarborgen.
 
Onderhoudswerkzaamheden, stucwerk, behangwerk en vloercoatings.
Onderhoudswerkzaamheden:
Geen omkijken meer naar uw schilderwerk voor de buitenkant van uw onroerend goed. U komt automatisch in ons onderhoudsplansysteem als u dit wenst. En wordt altijd vrijblijvend op de hoogte gehouden van uw onderhoudsprogramma. Na de overschilderbeurt volgt in het 3e jaar een controle/ bijwerkbeurt en in het 6e jaar weer een overschilderbeurt.
 
Stucwerk:
Alles op het gebied van stukadoren (moderne strakke wanden, traditioneel stucwerk of verfspuiten). 
 
Behangwerk:
We verzorgen uw behang van patronen, fotobehang tot glasweefselbehang.
 
Vloercoatings:
Bijzonder geschikt als afwerklaag op egale en relatief harde vloeren (bv. publieke ruimten, winkels, keldergangen, balkons, galerijvloeren, huiskamers enz.). Voor zowel binnen als buiten toepasbaar, in vrijwel alle RAL-kleuren te verkrijgen, kras en slijtvast, goed te reinigen en reukloos.
De kwaliteit van uw schilderewerk beïnvloedt de sfeer van uw interieur of woning.
Bij Snoeks Schilderwerk is elke schilderopdracht in vertrouwde handen. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en helpen u graag met het kiezen van de juiste kleuren.
 
Wij gebruiken alleen producten van topmerken in de schilders branche zoals Sigma. Deze producten zijn duurzaam en bieden optimale bescherming op alle ondergronden. Dit impliceert Zekerheid en Garantie voor de klant en voor ons.
 
De medewerkers van Snoeks zijn gewend om netjes te werken en zullen de werkplek altijd schoon achterlaten.
 
Duurzaamheid is een manier van werken. Bij de ontwikkeling van een product of dienst zorgen wij ervoor dat de lange termijn invloed op mens en milieu zo positief mogelijk is.
 
Garantie. Kwaliteit en garantie gaan wat ons betreft hand in hand. Wij bieden daarom 5 jaar aflopende garantie op veel van onze diensten en toegepaste producten.