Skip to content

Wie zijn wij?

Vakwerk voor een eerlijke prijs

Over ons

Wij willen anders zijn. Door op een andere manier te werken en te ondernemen. Door steeds weer naar onze processen te kijken en die vervolgens te verbeteren, worden wij beter in wat we doen.
Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers, schilders en leveranciers – en diepgaande samenwerkingen aan te gaan. Zo blijven wij ons werkproces continu optimaliseren, brengen wij onze kwaliteit tot grote hoogte en bieden wij vergaande garanties. 
 
De korte lijnen met onze klanten maakt het werk voor ons erg plezierig. Wij zijn gewend om bij de klant over de vloer te komen en wij snappen dat wij zorgvuldig met diens bezit moeten omgaan. Onze schilders zijn dan ook rustige, beleefde en gedreven vaklieden die onze kernwaarden van servicegerichtheid, kwaliteit en heldere communicatie hoog in het vaandel hebben staan.

Missie

Bij Snoeks Schilderwerken staan kwaliteit, service, klantgerichtheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.

 

Door de diversiteit aan werkzaamheden, heeft ons bedrijf een brede klantenkring opgebouwd. We streven ernaar het vertrouwen van onze klanten in ons bedrijf ten alle tijden te behouden.
Dit bewerkstelligen we door het nakomen van de gemaakte afspraken en het leveren van de afgesproken kwaliteit.

Door de inzet van goed opgeleide, vakbekwame medewerkers en gebruik van kwalitatief goede producten staat het leveren van duurzaam schilderwerk voorop.

Het overtreffen van de verwachtingen van de opdrachtgever verliezen we nooit uit het oog. De wensen van onze klanten staan altijd centraal, we zijn betrokken en zorgen voor oplossingen.

Voor ieder probleem, heeft Snoeks Schilderwerken een passend antwoord.